0 EUR la 1,000,000 EUR

0 EUR la 10,000,000 EUR

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Despre Noi

Blue Properties este una dintre putinele agentii imobiliare din Bucuresti care a stiut de-a lungul anilor sa ofere tuturor exact ceea ce aveau nevoie, indiferent ca a fost vorba despre un proprietar al unui apartament care isi dorea sa vanda locuinta sau daca a fost vorba de o familie aflata in cautarea caminului perfect.

Ne-am infiintat in anul 2004 si am trecut peste asa-zisa perioada de criza economica fara sa fim nevoiti sa facem niciun fel de compromisuri. Mai mult de atat, pentru a veni in intampinarea tuturor clientilor nostri, ne-am extins de la apartamente si case vechi catre imobile situate in ansambluri rezidentiale noi.

Echipa Blue Properties este formata din 15 persoane, toti profesionisti cu peste 6-7 ani de experienta. Oamenii nostri nu sunt simpli agenti imobiliari, ci consultanti care va pot ghida in tot ceea ce inseamna hatisul domeniului imobiliar: de la evaluarea unei locuinte, pana la negocieri si incheierea de contracte de vanzare-cumparare.

Avem in oferta peste 500 de proprietati imobiliare, apartamente si case, in special in zona centrala si semi-centrala a Bucurestiului, insa portofoliul nostru contine si proiecte in marile cartiere adiacente – Militari, Tineretului, Rahova – Sebastian, Aviatiei, Pallady, etc. Relatia dezvoltata in decursul timpului cu dezvoltatorii imobiliari, precum si factori ca amplasamentul, pretul accesibil sau calitatea materialelor folosite, ne fac sa ne axam pe ansamblurile rezidentiale noi, pe care le preluam de la stadiul de proiect.

Comparați ofertele